×

Schwarzkopf Professional Bonacure Scalp Genesis Soothing šampūns (1000ml)

20,15 € 26,86 €
Pasteidzieties! Akcija beidzas
Dienas St Min Sek
Nomierinošs šampūns sausai un jūtīgai galvas ādai, 1000ml

Noliktavā pēdējās preces 2 gab.
Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 20 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 20 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,20 € .


Apraksts

Jūtīga galvas āda… Cik daudz pozitīvas lietas spējat Jūs iedomāties? Jā. Mēs arī nespējam iedomāties daudz. Ja ciešat no jūtīgas galvas ādas, neatkarīgi no tā, vai tas ir ikdienā vai tikai īpašos gadījumos, Jums būs nepieciešams kaut kas, kas cīnās ar jūtīgu ādu, vai arī kaut kas, kas to nekairinās. Kāpēc gan ne abas šīs lietas? Mēs piedāvājam nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu kopā ar BC Scalp Genesis nomierinošo šampūnu. Tas ir veidots speciāli, lai parūpētos par jūtīgu galvas ādu, kas ir pakļauta alerģijām un kairinājumiem. Neuztraucieties vairāk par jūtīgu ādu. Viss, kas Jums ir vajadzīgs ir atrodams mazā šampūna pudelītē.

Formulā iekļauts StemCode komplekss, kas palīdz līdzsvarot galvas ādu un nodrošina optimālu matu kvalitāti pat nākotnē. Vitamīns B5 mitrina matus un palīdz līdzsvarot mitrumu starp matiem un galvas ādu. Allantoīns palīdz nomierināt kairinātu galvas ādu. Savukārt hidrolizētais keratīns palīdzēs stiprināt matu dabīgo struktūru.

Lietošana: Uzklāt šampūnu uz mitriem matiem, iemasējiet un tad rūpīgi noskalojiet. Atkārtot, ja ir nepieciešams. Turpināt ar piemērotu BC kopšanas līdzekli. Piemērots ikdienas lietošanai.

Tilpums: 1000ml

Produkta Detaļas
HP95242
2 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsŠampūni
SastāvdaļasAr vitamīniem
Matu tips/stāvoklisNormāliem matiem
Sausiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Schwarzkopf Professional Bonacure Scalp Genesis Soothing šampūns (1000ml)”


.png .jpg .gif

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču