×

Kadus Professional Curl Definer šampūns

8,42 €

Šampūns cirtainiem matiem, 250ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 8 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 8 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,08 € .


Apraksts

Cirtainiem matiem ir nepieciešama īpaša aprūpe, kas ir bagātināta ar vitāli svarīgām uzturvielām. Tīri tehniski, cirtaini mati ir daudz poraināki kā visi pārējie, tādēļ mitrums tos pamet ātrāk un matu struktūra, integritāte tiek bojāta. Tā rezultātā Jūsu mati nemaz neizskatās tā kā Jūs to vēlētos, tie ir sausi un trausli, tie ir grūti ieveidojami. Lai atrisinātu visas Jūsu problēmas, Jums ir nepieciešams specializēts Kadus Curl Definer šampūns.

Šampūnam ir revolucionāra formula, kuras pamatā ir augu mikrokapsulas, kas dziļi iesūcas matu struktūrā, atjaunojot bojātās vietas. Bioloģiskais olīvlapu ekstrakts baro matus, piesātinot tos ar mitrumu, pievienotais ingvera ekstrakts kondicionē un nogludina matus, padarot tos vieglāk kopjamus. Pēc vairākām lietošanas reizēm Jūs pamanīsiet, ka Jūsu mati ir elastīgāki un cirtas atsperīgākas, mati būs neticami spoži un fenomenāli apjomīgi. Viss tas ar dabīgi skaistu matu efektu!

Lietošana: Uzklāt šampūnu uz mitriem matiem un iemasēt. Rūpīgi izskalot.

Tilpums: 250ml

Produkta Detaļas
Kadus
81590888
7 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsŠampūni
Pēc iedarbībasAtjaunošanai
Pret pūkošanos/statisko elektrību
Skaistām lokām
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisLokainiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Kadus Professional Curl Definer šampūns”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču