×

Kadus Professional Visible Repair šampūns (250ml)

8,42 €

Šampūns bojātiem matiem, 250ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 8 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 8 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,08 € .


Apraksts

Skaistais dzimums vienmēr ir gribējies izskatīties unikāli un būt ar unikālām īpašībām. Taču, kā jau Jūs zināt, izskatīties un būt neaizstājamam prasa piepūli, Jums patstāvīgi ir jāmaina savs izskats. Jums ir nepieciešams eksperimentēt ar savu izskatu, ar savu matu izskatu – to krāsu, garumu. Varbūt pat ar ķīmiskajiem ilgviļņiem? Viss tas ne tikai ietekmē matu izskatu, taču arī ietekmē matu veselību un to struktūru.

Lai novērstu sausus un trauslus matus, noņemtu uzkrāto statisko elektrību, izmantojiet Kadus Visible Repair šampūnu. Tas maigi attīra katru matiņu un galvas ādu, noņemot netīrumu un vecās, keratinizētās sšūnas, atstājot jaunu un svaigu ādu, kas gatava jauniem piedzīvojumiem. Formulā ir iekļauti patentētie Radialux mikro-joni, kas dziļi iekļūst matu struktūrā, atjaunojot bojātās vietas; pantenols mīkstina un nogludina matu kutikulu, padarot matus paklausīgākus un kārtīgi pabarotus. Izmantojot Visible Repair šampūnu mati būs vienmēr ietverti veselīgā spīdumā.

Lietošana: Uzklāt šampūnu uz mitriem matiem, izplatīt visā matu garumā un iemasēt. Rūpīgi izskalot ar ūdeni.

Tilpums: 250ml

Produkta Detaļas
Kadus
81524993
12 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsŠampūni
Pēc iedarbībasAtjaunošanai
Barojošs
Matu stiprināšanai
Pret pūkošanos/statisko elektrību
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisBalinātiem matiem
Bojātiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Kadus Professional Visible Repair šampūns (250ml)”


.png .jpg .gif

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču