×

Kadus Professional Vital Booster šampūns (250ml)

8,42 €

Matus stiprinošs šampūns, 250ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 8 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 8 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,08 € .


Apraksts

Vājums un stipruma trūkums nav tikai kaut kas tāds, ko spēj izjust Jūsu ķermenis, arī Jūsu mati var piedzīvot epizodes, kad tie ir pārāk vāji un negrib palikt uz Jūsu galvas. Kas tad īsti notiek ar Jūsu vājajiem matiem? Nu, laika gaitā tie aizvien vairāk un vairāk sāk parādīties uz grīdas vai arī uz spilvena. Lai pārliecinātos par to, ka mati ir stipri un veselīgi, Jums būs nepieciešams Kadus Vital Booster šampūns. Tas rūpīgi attīra un stiprina visa tipa matus, tūlītēji piešķirot svaigu sajūtu.

 Formulas sastāva iekļauta žožobas eļļa, kofeīns un mentols, kas piedod to patīkami svaigo sajūtu pēc dušas apmeklējuma. Šīs aktīvās sastāvdaļas dziļi iesūcas matos, stiprinot to struktūru visā to garumā. Šampūnam ir viegla, caurspīdīga konsistence, kas padara to viegli uzklājamu uz matiem un tik pat viegli izskalojamu. Pie regulāras lietošanas, mati kļūst stiprāki un veselīgāki, Jūs būsiet patīkami pārsteigti to veselīgajā spīdumā un zīdainajā maigumā.

Lietošana: Uzklāt šampūnu uz mitriem matiem un iemasēt. Noskalot ar ūdeni.

Tilpums: 250ml

Produkta Detaļas
Kadus
81590679
7 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsŠampūni
SastāvdaļasAr žožoba eļļu
Pēc iedarbībasMatu augšanai
Matu stiprināšanai
Mīkstina matus
Spīdumam
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Kadus Professional Vital Booster šampūns (250ml)”


.png .jpg .gif

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču