×

EchosLine S4 PLUS Sebum Control šampūns (350ml)

6,30 €
Šampūns taukainiem matiem un galvas ādai, 350ml

Noliktavā pēdējās preces 2 gab.
Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 6 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 6 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,06 € .


Apraksts

Tīri, skaisti, zīdaini un veselīgi mati ne tikai iepriecinās apkārtējos cilvēkus, bet arī padarīs Jūs laimīgus un atstās patīkamu sajūtu! Bet, ko darīt, ja Jūsu mati kļūst taukainu uzreiz pēc to izmazgāšanas? Atkārtota matu mazgāšana nepalīdzēs, tāpēc ir nepieciešams drošs risinājums, kas palīdzēs līdzsvarot tauku dziedzeru darbību.

EchosLine S4 PLUS šampūns būs ideāls matu kopšanas līdzeklis taukainiem matiem un galvas ādai.  Tas palīdz regulēt un normalizēt tauku dziedzeru sekrēciju. Formula ir bagātināta ar unikālu olīveļļas ekstraktu, bērzu ekstraktu un dabīgas izcelsmes kakao. Pateicoties bagātīgajam sastāvam, šampūns maigi attīra matus un galvas ādu. Tas lieliski kontrolē taukainus matu, liek Jums justies svaigiem un padarīs Jūsu matus gludus un spīdīgus.

Lietošana: Ieputojiet šampūnu uz plaukstām un pēc tam uzklājiet uz mitriem matiem. Rūpīgi izskalojiet un atkārtojiet, ja nepieciešams.

Tilpums: 350ml

Produkta Detaļas
EchosLine
9803
2 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsŠampūni
Pēc iedarbībasMitrināšanai
Mīkstina matus
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisTaukainiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “EchosLine S4 PLUS Sebum Control šampūns (350ml)”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču