×

WAHL 5 Star Vanish bezvadu šeiveris

154,80 €

Profesionāls šeiveris

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 154 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 154 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 1,54 € .


Apraksts

Wahl Vanish profesionālais šeiveris nav tikai elektriskais šeiveris, bet gan pilnīgs instruments noslēdzošajam matu griezumam. Šeiveris spēj noskūt matus praktiski tāpat kā parastais bārdas nazis. Modelis ir daļa no Barber Wahl 5 Star profesionālo instrumentu sērijas un ir lielisks risinājums BarberShop saloniem.

Wahl Vanish šeiveris ir aprīkots ar litija jonu akumulatoru, kas var nodrošināt instrumenta darbību līdz pat 100 minūtēm. Izmantojot šo modeli, Jūs varat viegli strādāt visas dienas garumā. Uzlādes laiks ir 50 minūtes. Akumulatoram nav atmiņas efekta, tāpēc to var brīvi uzlādēt jebkurā laikā, Jums vienmēr pa rokai būs pilnībā uzlādēts šeiveris. Modelis var darboties arī no vada – komplektā ietilpst adapteris ar 2,4 metrus garu strāvas vadu. Lai Jūs varētu kontrolēt instrumenta uzlādes līmeni, uz korpusa ir 3 pozīciju LED indikators, ar kuru Jūs vienmēr uzzināsiet precīzu baterijas līmeni un pareizi aprēķināsiet atlikušo akumulatora darbības laiku.

Ševera škūšanas bloks sastāv no divām kustīgām neatkarīgām galviņām. Sietiņš ir apzeltīts un hipoalerģisks, lai garantētu pilnīgu drošību un tīru pakalpojumu. Skūšanās asmeņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes tērauda. Darbības laikā galviņas "staigā" ne tikai no vienas puses uz otru, bet arī visos virzienos. Īpašs atsperes stiprinājums nodrošina maksimālu matu saķeri ar šeiveri un efektīvāku griezumu. Ņemiet vērā, ka, lai nomainītu sietiņus un nažus, nav jāiegādājas visa galviņa – visas detaļas ir pieejamas atsevišķi.

Šeivera dizains ir veidots stingrā 5 Star sērijas stilā. Melna matēta izturīga plastmasa, liela ieslēgšanas poga un sānu poga skūšanās galviņas noņemšanai – nav nekā lieka. Galviņa ir pilnībā noņemama, kas ļauj ļoti ātri un viegli notīrīt šeiveri. Ņemiet vērā, ka modelis ir aprīkots ar Travel Lock opciju, kas neļauj nejauši ieslēgt ierīci un izlādēt to transportēšanas laikā.

Barošana: Kombinēta (tīkla un akumulatora)

Baterijas tips: Litija (Li-Ion)

Spriegums: 100-240V / 50-60Hz

Motors: Rotējošais, 9000 apgr./min

Autonoms darba režīms: 100 min.

Uzlādes ātrums: 50 min.

Asmens platums: 48 mm

Griešanas augstums: 0.05 mm

Skūšanās galviņu skaits: 2

Skūšanās sistēma: Sietiņš (hipoalergēnisks)

Skūšanās metode: Sausā

Svars: ~175g

Komplektā: otiņa tīrīšanai, suka pirms skūšanās, aizsargvāciņš.

Produkta Detaļas
WAHL
08173-716
29 gab.
Jauns

Produkta info

InstrumentiŠeiveri
Mašīnītes barošanaBezvadu
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “WAHL 5 Star Vanish bezvadu šeiveris”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču