×

Schwarzkopf Professional Bonacure pH 4.5 Color Freeze serums

18,33 €

Spīduma serums krāsotiem matiem, 150ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 18 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 18 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,18 € .


Apraksts

Schwarzkopf Professional Bonacure pH 4.5 Shine Savior serums ir nenoskalojams, spīdumu uzlabojošs serums, kas izstrādāts krāsotiem matiem.

Šī jaunā, vegāniskā formula palīdz stiprināt matus, atjaunojot to iekšējo un ārējo struktūru. Pie ilgstošas lietošanas šis serums uzlabo matu vispārējo stāvokli, uzlabojot to pārvaldāmību, samazinot pūkošanos un atjaunojot matu dzīvīgumu. Tā unikālā pH līdzsvarotā formula atgriež matiem un galvas ādai to optimālo pH vērtību 4.5, uzlabojot matu struktūru gan iekšpusē, gan ārpusē, vienlaikus saglabājot 90% krāsas pigmentu matu matricā, novēršot priekšlaicīgu krāsas izbalēšanu, nodrošinot ilgstošu un dzīves pilnu izskatu. Krāsas piesātinājums saglabājas līdz 30 lietošanas reizēm. Var uzklāt pirms karstās matu ieveidošanas, lai nodrošinātu termisko aizsardzību.

Nākamās paaudzes tīras un progresīvas tehnoloģijas ar jauno Vegan Care kompleksu: Vegan Keratin un Cell Equalizer tehnoloģijas kopā ar ādu kopjošajām sastāvdaļam garantē veselīgus, skaistus matus pilnīgi visiem matu tipiem.
Jaunā 100% vegānā profesionālā formula, nesatur sulfātus, silikonus, parabēnus, minerāleļļas, ftalātus, mikroplastmasu un mākslīgās krāsvielas, ar augstu bioloģiskās noārdīšanās līmeni, biodegradējama.
Tīrs no iekšpuses un ārpuses: jaunais iepakojums ir draudzīgs planētai, pilnībā pārstrādājams un izgatavots no līdz pat 97% pārstrādātas plastmasas.

Lietošana: Uzklājiet serumu uz ar dvieli nosusinātiem matiem un ieveidojiet tos kā parasti. Nenoskalot.

Tilpums: 150ml

Produkta Detaļas
HP25919
11 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsSerumi
SastāvdaļasBez SLS/SLES sulfātiem
Bez parabēniem
Bez silikoniem
Pēc iedarbībasNeatstāj pēdas
Nenoslogo matus
Nesalipina matus
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisBalinātiem matiem
Krāsotiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Schwarzkopf Professional Bonacure pH 4.5 Color Freeze serums”


.png .jpg .gif

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču