×

Insight Loss Control serums

19,34 € 11,60 €
Pasteidzieties! Akcija beidzas
Dienas St Min Sek

Stiprinošs serums pret matu izkrišanu, 100ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 11 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 11 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,11 € .


Apraksts

Kad redzat, ka Jūsu mati sāk lielā ātrumā krist no Jūsu galvas, nav nekāda iemesla panikai un matu raušanai. Matu izkrišanu ir iespējams kontrolēt. Insight Loss Control serums ir viens produkts ar kura palīdzību ir iespējams kontrolēt, cik tad īsti ātri Jūs zaudējat savus matus. Nelietojot to, zaudējat ātri; lietojot to, zaudējat lēnāk. Šo serumu var lietot gan intensīvai aprūpei, gan arī tikai profilaktiskai.

Šī seruma efektivitāte ir balstīta uz to tiešo ietekmi uz matu folikulu, kas aktivē mata stiprinošu efektu, kas ne tikai apņem mata sakni, taču stiprina matu visā to garumā. Šo dabīgo matu stiprināšanu vecina tējas koka un piparmētru eļļas, kas normalizē tauku dziedzeru darbību, attīra galvas ādu un uzlabo vispārējo matu stāvokli. Lietojiet jebkurā diennakts laikā un izbaudiet rezultātus!

Lietošana: Pēc matu izmazgāšanas ar šampūnu, uzklāt serumu uz galvas ādas. Intensīvai aprūpei: lietot vienreiz dienā vai vismaz 3 reizes nedēļā, 2-3 sekojošas nedēļas. Profilaktiskai iedarbībai: lietot vienu vai divas reizes nedēļā, 5-6 sekojošas nedēļas. Nenoskalot.

Tilpums: 100ml

Produkta Detaļas
INSIGHT
I022
3 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsŠampūni
Pēc iedarbībasMatu galiņiem
Matu stiprināšanai
Pret matu izkrišanu
Matu tips/stāvoklisVisiem matu tipiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Insight Loss Control serums”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču