×

Schwarzkopf Professional Bonacure Scalp Genesis Root Activating serums (7x10ml)

17,81 € 23,74 €
Pasteidzieties! Akcija beidzas
Dienas St Min Sek
Aktivizējošs serums pret matu izkrišanu, 7x10ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 17 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 17 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,17 € .


Apraksts

Plāni mati. Mēs varam runāt un runāt par to, cik slikti ir tad, kad mati pazūd no galvas. Taču, vai tad tikai runāšana palīdz? Laiks ņemt situāciju pašam savās rokās un cīnīties ar patstāvīgajiem matiem uz spilvena, grīdas un ēdiena. Izmēģiniet BC Root Activating serumu. Tas ir kaut kas tāds, kas spēs palīdzēt cīnīties ar matu izkrišanu, ja vien tā nav patoloģiska. Šis serums palīdzēs stimulēt galvas ādu un matu folikulu, kas ļaus matiem kļūt stiprākiem un tie mazāk lūzīs. Pie regulāras izmantošanas, varēs ievērot būtiskus rezultātus jau pēc 6 nedēļām.

Formulas sastāvā ir iekļauts karnitīna tartārs, kas veicina palielinātu šūnu dalīšanos un stimulē jaunu šūnu veidošanos, sniedzot matiem jaunu vitalitāti. Taurīns palīdz sekmīgi aktivizēt augšanas faktoru un dažādu savienojumu ražošanu, kas palīdz stimulēt galvas ādas funkcijas. Ehinācijas ekstrakts sniedz atbalstu aktīvajām sastāvdaļām, kas uzlabo matu kvalitāti. Visbeidzot, vitamīns B5 mitrina matus un palīdz līdzsvarot mitrumu starp matiem un galvas ādu.

Lietošana: Pēc matu izmazgāšanas, uzklāt serumu un galvas ādas un viegli iemasēt. Nenoskalot. Optimālam rezultātam, izmantot kombinācijā ar BC Root Activating šampūnu.

Tilpums: 7x10ml

Produkta Detaļas
HP95112
4 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsSerumi
Matu tips/stāvoklisPlāniem matiem
Taisniem matiem
Trausliem (vājiem) matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Schwarzkopf Professional Bonacure Scalp Genesis Root Activating serums (7x10ml)”


.png .jpg .gif

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču