×

Schwarzkopf Professional Igora Bonacrom krāsa

17,73 €

Krāsa uzacīm un skropstām, 15ml

Krāsa

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 17 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 17 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,17 € .


Apraksts

Permanentā uzacu un skropstu krāsa – ir lielisks veids kā izvairīties no ikdienas kosmētisko līdzekļu lietošanas un izskatīties lieliski jebkurā situācijā. Tagad, pateicoties Igora Bonacrom krāsām,  augstas klases krāsošanai nav nepieciešams apmeklēt salonu. Tās rūpīgi nokrāso skropstas un uzacis, ir drošas un viegli izvēlēties piemērotu toni, kas saplūst kopā ar matu krāsu.

Īsā ekspozīcijas laikā sniedz uzticamu un kvalitatīvu rezultātu (krāsa un peroksīds viegli sajaucas kopā un ir viegli uzklājams). Krāsu dažādās nianses nodrošina perfektu matu un uzacu krāsu kombināciju.

Lietošana: Rūpīgi notīrīt acis un uzacis no kosmētikas. Uzklāt aizsargājošas loksnes pie apakšējo plakstiņu malas, sekot instrukcijām. Sajaukt krāsvielu ar 10 pilieniem aktivizācijas losjona un ar dozatora palīdzību  (kociņu) uzklāt uz skropstām un uzacīm. Noturēt krāsas 10 minūtes, atkarībā no vēlamās krāsas intensitātes.  Kārtīgi izskalot ar vēsu ūdeni, izmantojot vates plāksnītes. Izmantojot krāsu, rūpīgi sekot instrukcijām.

Komplektā:

  • Aktivizācijas losjons, 10ml
  • Krāsa, 15ml
Produkta Detaļas
HP24852
10 gab.
Jauns

Specifiskie Kodi

ean134045787024852
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Schwarzkopf Professional Igora Bonacrom krāsa”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču