×

Biolage All-In-One sprejs (400ml)

23,80 € 29,75 €
Pasteidzieties! Akcija beidzas
Dienas St Min Sek

Daudzfunkcionāls sprejs visiem matu tipiem, 400ml

Noliktavā pēdējās preces 2 gab.
Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 23 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 23 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,23 € .


Apraksts

Matrix Biolage All-In-One sprejs ir paredzēts visaptverošai jebkura matu garuma un matu tipa kopšanai. Šis nenoskalojamais sprejs ar kokosriekstu infūziju nodrošina daudzfunkcionālu efektu uz matiem. Tas piedod matiem burvīgu spīdumu, padara matus paklausīgākus, gludākus un elastīgākus. Spreju ir ļoti viegli izsmidzināt un tas apņem katru matiņu, bez to papildus nosvēršanas lejā vai salīmēšanas.

Formulas sastāvā ir Aloe Vera un agaves ekstrakts, kā arī kokosriekstu un orhideju ekstraktus. Kombinācijā ar vitamīnu E, šie ekstrakti garantēs pilnīgu un drošu matu kopšanu. Pateicoties spreja dabīgajai bāzei, mati būs paklausīgi un nekritīs ārā to ķemmēšanas brīdī, mati būs pasargāti no bojājumiem, ko izraisa augstas temperatūras, matu sausums un trauslums.

Lietošana: Var lietot gan uz mitriem, gan uz sausiem matiem. Izmantojiet jebkur: mājās, atvaļinājumā, sporta zālē. Pirms vai pēc matu žāvēšanas. Dienā vai uz nakti kā serumu. Lai izmantotu kā dziļu kondicionieri, izsmidzināt spreju uz mitriem vai sausiem matiem, nenoskalot. Ja mati nav bojāti, atstāt spreju uz matiem uz 1-2 minūtēm un tad noskalot.

Tilpums: 400ml

Produkta Detaļas
Biolage
6449221
2 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsSpreji
SastāvdaļasBez SLS/SLES sulfātiem
Bez parabēniem
Pēc iedarbības
Krāsas noturībai
Matu galiņiem
Mīkstina matus
Neatstāj pēdas
Nenoslogo matus
Nesalipina matus
Pret pūkošanos/statisko elektrību
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisBalinātiem matiem
Bojātiem matiem
Krāsotiem matiem
Lokainiem matiem
Matiem ar blaugznām
Nepaklausīgiem (rupjiem) matiem
Normāliem matiem
Plāniem matiem
Sausiem matiem
Sirmiem (nobriedušiem) matiem
Taisniem matiem
Taukainiem matiem
Trausliem (vājiem) matiem
Visiem matu tipiem
Īsiem matiem
Ķīmiski apstrādātiem matiem
Sastāvdaļas

Aqua/Water, Cocos Nucifera Oil/Coconut Oil, Amodimethicone, Polyquaternium-37, Ppg-5-Ceteth-10 Phosphate, Phenoxyethanol, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Sodium Hydroxide, Parfum/Fragrance, Dimethicone, Behentrimonium Chloride, Ppg-1 Trideceth-6, Trideceth-6, Xylose, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Ethylhexylglycerin, Limonene, Glycerin, Isopropyl Alcohol, Dimethiconol, Benzophenone-4, Cetrimonium Chloride, Agave Tequilana Leaf Extract, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Benzyl Alcohol, Linalool, Amyl Cinnamal, Geraniol, Isoeugenol, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, Benzyl Benzoate, Orchis Mascula Extract, Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Bht, Citric Acid, Potassium Sorbate, Tocopherol, Sodium Benzoate

Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Biolage All-In-One sprejs (400ml)”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču