×

L'Oreal Professionnel Serie Expert Volumetry sprejs

21,87 €

Sprejs piesakņu apjomam plāniem matiem, 125ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 21 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 21 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,21 € .


Apraksts

L'Oreal Volumetry sprejs smalkiem matiem palīdz radīt papildus apjomu, paceļot matus pie pašām saknēm. Sprejs ir viens no labākajiem līdzekļiem matu apjomam, jo ​​efekts ir redzams pat uz ļoti plāniem matiem, kuriem ir nosliece uz taukošanos. Sprejs sastāvā esošajai salicilskābei piemīt antiseptiskas un pret iekaisuma īpašības un tā nodrošina efektīvu matu šķipsnu fiksāciju. Rezultāts: redzams apjoms, kas sākas jau no pašām matu saknēm un ilgst visu dienu.

Tagad visu Serie Expert produktu iepakojums ir 100% pārstrādājams, izņemot vāciņu un etiķeti. L'Oreal Professionnel jau 110 gadus rūpējas par sieviešu matu skaistumu: Parīzē radītais zīmols ir franču elegances iemiesojums.

Lietošana: Izmidzināt spreju sekciju pa sekcijai uz matu saknītēm uz iepriekš izmazgātiem un ar dvieli izžāvētiem matiem. Izžāvēt matus ar fēnu vai ļaut tiem izžūt dabīgā ceļā.

Tilpums: 125ml

Produkta Detaļas
6977321
5 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsSpreji
Pēc iedarbībasApjomam
Mīkstina matus
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisNormāliem matiem
Plāniem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “L'Oreal Professionnel Serie Expert Volumetry sprejs”


.png .jpg .gif

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču