×

Schwarzkopf Professional Bonacure Arginine Repair Rescue sprejs-kondicionieris (400ml)

16,90 €

Sprejs-kondicionieris bojātiem matiem, 400ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 16 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 16 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,16 € .


Apraksts

Schwarzkopf Professional Bonacure Repair Rescue sprejs-kondicionieris ir izsmidzināms kondicionieris, kas īpaši izstrādāts, lai acumirklī atšķetinātu un nogludinātu matus jau no pirmās lietošanas reizes.

Jaunā, vegāniskā formula uzlaboto vegānisko keratīna un arginīna kompleksu, novērš matu bojājumus, kas radušies 3 gadu garumā, vienā lietošanas reizē. Uzklājiet pirms karstās matu ieveidošanas un fēna, lai nodrošinātu izcilu termisko aizsardzību un atšķetinātu matus, vienlaikus piešķirot matiem jaunu spēku.

Nākamās paaudzes tīras un progresīvas tehnoloģijas ar jauno Vegan Care kompleksu: Vegan Keratin un Cell Equalizer tehnoloģijas kopā ar ādu kopjošajām sastāvdaļam garantē veselīgus, skaistus matus pilnīgi visiem matu tipiem.
Jaunā 100% vegānā profesionālā formula, nesatur sulfātus, silikonus, parabēnus, minerāleļļas, ftalātus, mikroplastmasu un mākslīgās krāsvielas, ar augstu bioloģiskās noārdīšanās līmeni, biodegradējama.
Tīrs no iekšpuses un ārpuses: jaunais iepakojums ir draudzīgs planētai, pilnībā pārstrādājams un izgatavots no līdz pat 97% pārstrādātas plastmasas.

Lietošana: Pirms lietošanas labi sakratīt. Tūlītējai matu atšķetināšanai izsmidziniet spreju-kondicionieri pa daļām uz ar dvieli nosusinātiem matiem. Nenoskalojiet un ieveidojiet matus kā parasti.

Tilpums: 400ml

Produkta Detaļas
HP23793
16 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsKondicionieri
Spreji
SastāvdaļasBez SLS/SLES sulfātiem
Bez parabēniem
Bez silikoniem
Matu tips/stāvoklisBojātiem matiem
Trausliem (vājiem) matiem
Ķīmiski apstrādātiem matiem
Sastāvdaļas

Aqua (Water, Eau), Dicaprylyl Carbonate, Cetyl Ethylhexanoate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Arginine, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Soy Amino Acids, Wheat Amino Acids, Serine, Threonine, Arginine HCl, Parfum (Fragrance), Lactic Acid, Sodium Benzoate, Cetrimonium Chloride, Linalool, Limonene, Citronellol, Benzyl Alcohol, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citric Acid, Coumarin, Potassium Sorbate

Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Schwarzkopf Professional Bonacure Arginine Repair Rescue sprejs-kondicionieris (400ml)”


.png .jpg .gif

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču