×

Fanola Oro Therapy Gold divfāžu kondicionieris

11,57 €

Divfāžu sprejs-kondicionieris matu spīdumam, 200ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 11 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 11 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,11 € .


Apraksts

Lai atjaunotu matu dabisko spīdumu un zīdainumu, atjaunotu to elastību, piešķirtu labi koptu izskatu un aizsargātu pret agresīviem vides faktoriem, itāļu zīmola Fanola speciālisti ir izstrādājuši pilnīgi jaunu formulu. Oro Therapy divfāžu kondicionierim ir unikālas ārstnieciskas īpašības, kas piešķir matiem greznu izskatu. Aktīvo vērtīgo sastāvdaļu kokteilis veicina šķipsnu vitaminizāciju un barošanu, kas savukārt palīdz uzlabot matu elastību. Pēc produkta lietošanas mati iegūst pārsteidzošu spīdumu, kļūst mīksti un zīdaini. Ērtībai un ekonomiskumam spreja pudele ir aprīkota ar ērtu dozatoru smalkai izsmidzināšanai.

Formula sastāv no:

24k koloidālā zelta: šķīdums, kas sastāv no smalkām metāla daļiņām un tīra šķidruma. Oro Therapy produktu līnija atjaunos spīdumu visiem matu tipiem, izmantojot koloidālā zelta mikrodaļiņas, kas aizpilda blāvās vietas, nodrošinot tūlītēju matu spīdumu.

Rožu ekstrakta: neparasts Gallic Rose ekstrakta un Damaskas rozes ekstrakta maisījums, kas ir bagātīgs vitamīnu un barības vielu avots, tostarp E vitamīna, askorbīnskābes, beta karotīna un D vitamīna, ar antioksidanta un atjaunojošām īpašībām, lai saglabātu matus veselīgus un dzīves pilnus.

Lietošana: Pirms lietošanas sakratīt, lai sajauktu abas fāzes. Izsmidzināt no 20-30 cm attāluma uz nedaudz mitriem vai sausiem matiem. Neskalot.

Tilpums: 200ml

Produkta Detaļas
Fanola
1076282
23 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsKondicionieri
Spreji
SastāvdaļasAr vitamīniem
Bez SLS/SLES sulfātiem
Bez parabēniem
Pēc iedarbībasAtvieglo ķemmēšanu
Barojošs
Mīkstina matus
Nenoslogo matus
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisBalinātiem matiem
Blondiem matiem
Bojātiem matiem
Krāsotiem matiem
Lokainiem matiem
Matiem ar blaugznām
Nepaklausīgiem (rupjiem) matiem
Normāliem matiem
Plāniem matiem
Porainiem matiem
Sausiem matiem
Sirmiem (nobriedušiem) matiem
Taisniem matiem
Taukainiem matiem
Trausliem (vājiem) matiem
Visiem matu tipiem
Īsiem matiem
Ķīmiski apstrādātiem matiem
Sastāvdaļas

Aqua (Water), Cyclopentasiloxane, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Panthenol, Amodimethicone, Trimethylsiloxyohenyl Dimethicone, Polyquaternium-11, Polyquaternium-16, Parfum (Fragrance), C11-15 Pareth-5, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Decylene Glycol, Caprylyl Glycol, Acetic Acid, Linalool, Sodium Benzotryazolyl Butylphenol Sulfonate, Glycerin, Citronellol, Coumarin, Rosa Gallica Flower Extract, Polyamide-2, Colloidal Gold, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, CI 14700 (FD&C RED 4), Potassium Sorbate, Rosa Damascena Flower Oil, Sorbic Acid.

Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Fanola Oro Therapy Gold divfāžu kondicionieris”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču