×

Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime Cristalli sprejs

19,17 €

Sprejs matu spīdumam un aizsardzībai pret mitrumu, 125ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 19 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 19 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,19 € .


Apraksts

Mēs visi gribam izskatīties skaisti jebkurā dienā un jebkurā laikā, neatkarīgi no tā vai tā ir īpaša diena vai arī vienkārša darba diena. Alfaparf Semi di Lino Sublime Cristalli sprejs ir universāls skaistuma produkts, kas piepilda Jūsu matus ar spīdumu, padara tos gaisīgus un apjomīgus. Papildus, šis sprejs arī pasargā matus no mitruma un citiem negatīvajiem ārējās vides faktoriem, kas atstāj Jūsu matus trauslus un garlaicīgus. Mati spīd ar jaunu dzīvību, tie kļūst brīvi no pinkām un ir patīkami pieskārienam. Palutiniet sevi un izskatieties lieliski katru dienu, nekādu vajadzību pēc iemesla, Jūs pati esat pietiekams iemesls.

Formulas sastāvā ir Urban Defence Pro, biotehnoloģiski aktīva sastāvdaļa, kas sastāv no cukura makromolekulām, kas iegūtas dabīgā fermentācijas procesā, nevis sintezējot. Sastāvā ir arī Shine Fix Komplekss, kas sastāv no linsēklu ekstrakta, palīdz uzlabot matu spīdumu no saknītēm līdz matu galiņiem, un Color Fix Komplekss, kas satur UV filtru un antioksidantus, nodrošina izcilu krāsas aizsardzību.

Lietošana: Izspiest nelielu daudzumu līdzekļa uz rokām un ieklāt nedaudz mitros vai sausos matos visā garumā. Neskalojiet. Veidojiet matus ka parasti.

Tilpums: 125ml

Produkta Detaļas
Alfaparf
PP016712
7 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsSpreji
SastāvdaļasAr vitamīniem
Bez SLS/SLES sulfātiem
Pēc iedarbības
Karstuma aizsardzībai
Matu galiņiem
Matu nogludināšanai
Mīkstina matus
Neatstāj pēdas
Nenoslogo matus
Nesalipina matus
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisNormāliem matiem
Visiem matu tipiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime Cristalli sprejs”


.png .jpg .gif

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču