×

Artego Sunrise atjaunojošs fluīds

8,22 €

Atjaunojošs divfāžu fluīds, 100ml

Nav pieejams
Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 8 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 8 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,08 € .


Apraksts

Saule ir enerģijas un labklājības avots visām dzīvajām būtnēm. Tomēr, lai pasargātu sevi no saules negatīvās iedarbības, kas var kaitēt Jūsu veselībai, Jums ir jāpasargā sevi no šiem negatīvajiem faktoriem.

Mēs zinām dabīgo skaistumu! Pateicoties daudzajiem pētījumiem un testiem Artego laboratorijā, Jūsu matiem nebūs jāuztraucas par saules un sāļā gaisa draudiem. Artego Sunrise ir profesionāla produktu līnija, kas maigi attīra matus un pārliecinās par to, ka to hidrolipīdu struktūra ir labi mitrināta. Tagad Jūs viegli un ātri varat izbaudīt visas priekšrocības, ko sniedz saules, vienlaikus pasargājot matus no saules negatīvās ietekmes.

Artego Sunrise atjaunojošs, nenoskalojams fluīds ir kondicionējošs fluīds, kas baro un mīkstina matus, padarot tos gludākus un vieglāk pārvaldāmus. Formulā iekļautais keratīns profesionāli atjauno un stiprina matus; hialuronskābe nodrošina dziļu matu mitrināšanu. Fluīds novērsīs pūkainus un sausus matus.

Lietošana: Izmantot dodoties uz pludmali vai arī apmeklējot peldbaseinu. Uzklāt nelielu fluīda daudzumu uz tīriem matiem un iemasēt visā garumā. Nenoskalot.

Tilpums: 100ml

Produkta Detaļas
Artego
0165891
Jauns

Produkta info

Produkta tipsFluīdi
Spreji
SastāvdaļasAr argāna eļļu
Ar keratīnu
Ar vitamīniem
Bez SLS/SLES sulfātiem
Pēc iedarbībasAtjaunošanai
Barojošs
Matu nogludināšanai
Matu stiprināšanai
Mitrināšanai
Mīkstina matus
Pret pūkošanos/statisko elektrību
Saules aizsardzībai (UV filtrs)
Matu tips/stāvoklisVisiem matu tipiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Artego Sunrise atjaunojošs fluīds”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču