×

Artego Good Society 90 Free Shape Root Volumizing sprejs

9,36 €

Apjoma sprejs bez gāzes un spirta, 150ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 9 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 9 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,09 € .


Apraksts

Artego Free Shape Root Volumizing sprejs sabiezina matu šķiedru bez tās papildus noslogošanas. Ideāli piemērots matu saknītēm un visa garuma apjomam, tas padara matus apjomīgākus un piešķirt vieglu fiksāciju.

FREE SHAPE — matu kopšana, kas nosaka un atbalsta formu un stilu. Bagātināts ar specifiskām funkcionālām dabīgām aktīvām sastāvdaļām; Katrs produkts aizsargā un uzlabo matu izskatu, nostiprinot tos un padarot tos veselīgākus un dzīvīgākus, nenoslogojot tos.

SASTĀVDAĻAS:

  • LEPPU EKSTRAKTS: Aktīvā sastāvdaļa, kas iegūta no augu sugas, kas aug noteiktā Vidusjūras reģionā; tas ir ļoti funkcionāls un dabiski bagāts ar fitokomponentiem, piemēram, polisaharīdiem, flavonoīdiem, peptīdiem, gļotām un aminoskābēm. Ekstrakts palīdz mitrināt un piešķir matiem apjomu un ķermeni.
  • DĀRZEŅU BETAĪNS: Aminoskābe iegūta no cukurbietēm, tai piemīt mitrinoša, apjomu palielinoša un antistatiska iedarbība.

Lietošana: Izsmidzināt uz ar dvieli nosusinātu matu saknītēm ar speciālā uzgaļa palīdzību. Sprejs palīdzēs piedot apjomu visā matu garumā un liks tiem izskatīties biezākiem.

Tilpums: 150ml

Produkta Detaļas
Artego
0165933
68 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsSpreji
Pēc iedarbībasApjomam
Neatstāj pēdas
Nenoslogo matus
Nesalipina matus
Pret pūkošanos/statisko elektrību
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Artego Good Society 90 Free Shape Root Volumizing sprejs”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču