×

Alter Ego Hasty Too Hi-T-Security sprejs

15,98 €

Sprejs karstuma aizsardzībai, 300ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 15 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 15 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,15 € .


Apraksts

Alter Ego Hasty Too Hi-T-Security termo-sprejs nodrošinās matu aizsardzību no karstuma un tai pat laikā arī maigi parūpēsies par tiem. Šis unikālais produkts ļaus Jums ieveidot matus neierobežoti daudzos veidos, pat darbojoties ar karstajiem instrumentiem. Pateicoties dabīgajām sastāvdaļām, sprejs palīdzēs saglabāt matu veselību.

Šis sprejs ir vienmērīgi un viegli izsmidzināms visā matu garumā, neatstājot nekādas pēdas un nenosverot matus. Tam ir patīkama salda smarža ar koka apakštoņiem, kas sekos līdzi visas dienas garumā. Pateicoties speciāli izvēlētajām aktīvajām sastāvdaļām, sprejs garantēs maksimālu karstuma aizsardzību bez matu bojāšanas. Tas efektīvi samazinās matu porainību un piedos matiem maigu apjomu. Formulā esošajai kaņepju eļļai ir mitrinošs efekts, kas padarīs matus izcili spīdīgus un zīdainus.

Lietošana: Izsmidzināt uz ar dvieli izžāvētiem matiem, lai pasargātu tos matu žāvēšanas laikā. Izsmidzināt uz sausiem matiem pirms to veidošanas ar lokšķērēm, taisnotājiem vai karstajiem ruļļiem.

Tilpums: 300ml

Produkta Detaļas
4152
26 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsSpreji
Pēc iedarbībasNenoslogo matus
Nesalipina matus
Matu tips/stāvoklisVisiem matu tipiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Alter Ego Hasty Too Hi-T-Security sprejs”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču