×

Lisap Milano Light Scale krēmveida matu krāsa

6,77 €
Bezamonjaka daļēji noturīga krāsa, 100ml
Tonis

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 6 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 6 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,06 € .


Apraksts

Lisap Light Scale krēmveida krāsa tiek izmantota, lai tonētu gaišus, balinātus un šķipsnās balinātus matus intensīvos, košos un modernos toņos. Neitralizē jebkuru nevēlamu toni, kas radies balināšanas procesā. Nepārslogo matus ar krāsu. Izgatavots uz modernāko trīsdimensiju krāsojošo pigmentu bāzes, rada 3D efektu uz matiem un padara kosmētisko krāsu īpaši košu un piesātinātu. Satur arī īstus dimanta putekļus un hidrolizētas pērles, kas piešķir matiem veselīgu izskatu un ārkārtīgi noturīgu spīdumu. Izgatavots ar Vegan tehnoloģiju un nesatur dzīvnieku sastāvdaļas, kas pārbaudītas uz dzīvniekiem. Visus toņus var viegli sajaukt savā starpā. PROFESIONĀLAI LIETOŠANAI!

Lietošana: Nemetāliskā bļodā sajauciet Light Scale krāsu proporcijā 1:1 ar 10vol (3%) oksidantu. Piemēram: 30 g krēmkrāsas + 30 g oksidanta. Uzklāt maisījumu uz sausiem blondiem, balinātiem vai šķipsnās balinātiem matiem. Viegli iemasēt matos, lai vienmērīgi sadalītu krāsu. Atstāt iedarboties, līdz tiek sasniegts vēlamais tonēšanas rezultāts. Izskalot ar lielu daudzumu silta ūdens, izmantojot Top Care Repair Color Care tehnisko šampūnu un kondicionieri, lai pilnībā apturētu krāsošanas procesu un stabilizētu krāsu.

Tilpums: 100ml

Produkta Detaļas
Lisap Milano
120034LP
13 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsKrāsas
SastāvdaļasBez amonjaka

Specifiskie Kodi

ean131200340070018
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Lisap Milano Light Scale krēmveida matu krāsa”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču