×

BES Movie Colors tiešā matu krāsa

11,82 €

Krēmveida krāsa gaišiem un balinātiem matiem, 170ml

Tonis

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 11 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 11 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,11 € .


Apraksts

Mode nepārtraukti attīstās un vienmēr prasa jaunas tendences. Movie Colors ar to ‘Natural’ toņiem ļauj realizēt dažādus mākslas darbus ar lielisku iespēju uzlabot brūnos toņus un izveidot dažādas intensitātes, harmoniskus, maigus ēnojumus. ‘Flash’ piedāvā intensīvus efektus ar sarkanām, violetām, oranžām, dzeltenām nokrāsām, lai sasniegtu ekstremālu matu izskatu. ‘Pastels’ toņi delikāti akcentēs gaišākos toņus, veidojot maigu varavīksnes efektu. Movie Colors derēs dažāda vecuma cilvēkiem, sākot no pusaudžiem, līdz pat sirmam vecumam; derēs gan vīriešiem, gan sievietēm. Šī krāsa būs ideāla, lai sasniegtu dabisku izskatu, vai arī iegūtu ekstremālu izskatu. Movie Colors matu krāsa, ar savām niansēm, pastiprina cilvēka radošumu, radot neskaitāmas iespējas kā ieveidot matus, vai arī pielāgot īpašu matu griezumu.

Lietošana: Movie Colors matu krāsu uzklāt uz tīriem, nedaudz mitriem matiem (noņemt lieko mitrumu ar dvieļa palīdzību), izvairīties no saskares ar galvas ādu. Atstāt uz 20-30 minūtēm bez papildus siltuma. Rūpīgi izskalot krāsu ar siltu ūdeni, pēc tam turpināt ar Amphoten šampūnu. Lai iegūtu vislabākos rezultātus, uzklājiet kondicionieri Emulsione D. Atstāt uz 4-5 minūtēm un tad noskalot. Ieteikumi: Atsevišķu šķipsnu krāsošanai, skalot šķipsnas atsevišķi, nepieskaroties nekrāsotajām matu daļām.

Tilpums: 170ml

Produkta Detaļas
BES
14016039
6 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsKrāsas
Atsauksmes(1)

Atsauksmes

Preces vērtējums:
5 vidējais, pamatojoties uz 1 vērtējuma.

Alise 11.04.2023

Laba krāsa, noturīga

Nopirku krāsu nesaprotot ka darbojas kā neilgnoturīgā krāsa, domāju ka būs garām. BET ou kā es kļūdījos! Super krāsa, atbilst paraugam. Uz balinātiem matiem turās ideāli.

Vai šī atsauksme bija noderīga?

Jūs novērtējat “BES Movie Colors tiešā matu krāsa”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču