×

Artego Good Society 05 B_Blonde Grey Pearl šampūns (250ml)

10,40 €

Neitralizējošs šampūns dzeltenajiem-oranžajiem apakštoņiem, 250ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 10 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 10 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,10 € .


Apraksts

Artego B_BLONDE Grey Pearl šampūns maigi attīra matus un neitralizē nevēlamos DZELTENI-ORANŽOS toņus, lai iegūtu patīkami vēsu toni. Šampūns atjauno matiem spēku, struktūru un mirdzumu. Tas nodrošina izcilu spīdumu dabīgi sirmiem matiem un tai pat laikā nodrošina matiem skaistu pērļu toni.

  • Uz sirmiem matiem, lai izceltu baltos matus ar vieglu pērļu pelēku nokrāsu.
  • Uz sirmojošiem matiem, pat vīriešiem, lai izgaismotu un pastiprinātu pelēkos toņus.
  • Krāsotiem vai gaišiem matiem līmenī 6/7/8/9, lai neitralizētu dzelteni-oranžo toni un atspulgus.

B_BLONDE – līnija, kas veltīta gaiši blondu, sirmu un baltu matu, gan dabīgu, gan krāsotu, aizsardzībai un uzturēšanai. Formulas iekšpusē esošie pigmenti var neitralizēt nevēlamos siltos toņus visos blondajos līmeņos. Šo produktu lietošana mazgāšanu pēc mazgāšanas uzlabot matu struktūru, padarot tos veselīgākus un mitrinātākus, lai mati būtu īpaši spīdīgi, atjaunoti, izturīgi un disciplinēti.

SASTĀVDAĻAS:

  • BAOBABA EKSTRAKTS: Iegūts no ikoniskā Āfrikas auga, kas starp mistiku un leģendām spēj izdzīvot ekstremālākos klimatiskajos apstākļos. Baobabs ir sinonīms spēkam, labai veselībai un veiksmei. Krāsotiem un balinātiem matiem, lai tie tiktu lutināti, aizsargāti un atjaunoti. Tam ir pretnovecošanās īpašības, tas stiprina, aizsargā, baro un disciplinē jutīgus matus, attīra tos no piesārņojuma un pasargā no negatīvās UV staru iedarbības.
  • AUGU KERATĪNS: Biomimētiska dzīvnieku keratīna alternatīva, kas ir matu pamata proteīns. Kvinojas, zemas molekulmasas augu proteīnu un peptīdu kombinācija uzlabo mitrināšanu un stiprina matus, kā arī samazina matu pūkošanos.
  • Styleze™ CC-10: Funkcionāls termoaizsargājošs polimērs, kas garantē matu dabisku kustību. Tas pasargā matus no augstām temperatūrām un nodrošina mitrumizturīgu pret pūkošanās efektu.

Lietošana: Uzklāt uz mitriem matiem, iemasēt un atstāt iedarboties uz pāris minūtēm. Rūpīgi noskalot. Turpināt ar B_BLONDE izsmidzināmo losjonu.

Tilpums: 250ml

Produkta Detaļas
Artego
0165909
33 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsŠampūni
Pēc iedarbībasKarstuma aizsardzībai
Krāsas noturībai
Mitrināšanai
Mīkstina matus
Pret dzelteno toni
Pret oranžajiem/misiņa toņiem
Saules aizsardzībai (UV filtrs)
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisSirmiem (nobriedušiem) matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Artego Good Society 05 B_Blonde Grey Pearl šampūns (250ml)”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču