×

WAHL Detailer Black trimmeris

117,01 €

Profesionāls trimmeris

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 117 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 117 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 1,17 € .


KODS: 08081-026H
Apraksts

Wahl Detailer trimmeris (08081-026) ir pārsteidzoši precīzs trimmeris ar lieliskām funkcijām. Modelis ir aprīkots ar plaši pazīstamo T-veida asmeni, kura platums ir 35 mm. Pateicoties T veida asmenim, šis trimmeris būs lieliski piemērots precīzam darbam, kā arī asmeni var noregulēt uz nulles pārklājumu, regulācijas instruments ir iekļauts komplektā. Iegūstiet īsākos matu griezumus un dizainus pēc iespējas vienkāršāk.

Wahl Detailer trimmeris ir aprīkots ar jaudīgu 5000 apgr./min rotējošo motoru. Pateicoties šāda veida motoram, ar šo trimmeri Jūs varat droši strādāt visas dienas garumā.

Ir vērts atzīmēt arī trimmera tradicionālo dizainu WAHL 5 STAR sērijas iespaidā. Tas ir aprīkots ar izturīgu melnu korpusu un metāla ielikņiem. Oriģinālais slēdzis mašīnītes ieslēgšanai un metāla cilpa tās pakarināšanai izcels šo modeli starp visiem citiem.

Barošana: Tīkla

Vada garums: 2.4 m

Motors: Rotora (DC), 5000 apgr./min.

Griešanas augstums (bez uzlikām): Neregulējams 0.4 mm (iespēja noregulēt uz nulles griezumu – “Zero Overlap”)

Asmens platums: 35 mm

Svars: ~190 g (bez vada)

Komplektā: 3 plastmasas uzlikas – 1.5, 3, 4.5 mm, otiņa tīrīšanai, eļļa, naža aizsargs, instruments regulēšanai uz nulli.

Produkta Detaļas
WAHL
08081-026H
31 gab.
Jauns

Produkta info

InstrumentiTrimmeri
Mašīnītes barošanaTīkla
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “WAHL Detailer Black trimmeris”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču