×

WAHL 5 Star Detailer Li Gold bezvadu trimmeris

226,80 €

Profesionāls bezvadu trimmeris

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 226 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 226 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 2,26 € .


Apraksts

Wahl Cordless Detailer Li Gold (08171-716) trimmeris ir izcils instruments, kas lieliski palīdzēs jebkurā uzdevumā. Pateicoties lieliskajām tehniskajām īpašībām, šis modelis sniedz plašas iespējas strādāt sarežģītās vietās un nodrošina izcilus rezultātus.

Viena no šī modeļa iezīmēm ir tā T-veida nenoņemamais asmens bloks, kura platums ir 40,6 mm un kas spēj sasniegt minimālo griezumu 0,4 mm (rūpnīcas iestatījums). Ja vēlaties, minimālo griezumu var noregulēt līdz nullei, ļaujot trimmerim nogriezt matus pēc iespējas tuvāk ādai. Ir svarīgi uzsvērt, ka asmens bloks ir izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, izmantojot patentētu asmens slīpēšanas tehnoloģiju. Tas nodrošina WAHL asmeņu ilgmūžību un precizitāti ilgākā lietošanas periodā.

Wahl Cordless Detailer Li ir aprīkots ar jaudīgu 6800 apgr./min rotējošu līdzstrāvas motoru. Pateicoties tam, trimmeri var droši saukt par ātrgaitas, kas ļaus Jums iegūt nevainojamu rezultātu savā darbā.

WAHL 08171-716 trimmeris ir aprīkots ar iebūvētu Li-Ion akumulatoru, kas nodrošina autonomu darbību līdz pat 100 minūtēm pie pilnas uzlādes, kur pilna uzlāde aizņem tikai 60 minūtes. Turklāt Jūs varat vienmēr savienot trimmeri ar strāvas adapteri un turpināt darbu bez pārtraukuma. Ir vērts atzīmēt, ka litija jonu akumulatoram nav “atmiņas” efekta, kas ļauj to uzlādēt jebkurā brīdī.

Barošana: Kombinēta (tīkla un akumulatora)

Baterijas tips: Litija (Li-Ion)

Autonoms darba režīms: 100 min.

Uzlādes ātrums: 60 min.

Motors: Rotora (DC), 6800 apgr./min.

Griešanas augstums (bez uzlikām): Neregulējams 0.4 mm (iespēja noregulēt uz nulles griezumu – “Zero Overlap”)

Asmens platums: 40.6 mm

Svars: ~186 g

Komplektā: 3 plastmasas uzlikas – 1.5, 3, 4.5 mm, otiņa, eļļa, naža aizsargs, tīkla adapteris, uzlādes statīvs, ķemme, instruments regulēšanai uz nulli.

Produkta Detaļas
WAHL
08171-716
37 gab.
Jauns

Produkta info

InstrumentiTrimmeri
Mašīnītes barošanaBezvadu
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “WAHL 5 Star Detailer Li Gold bezvadu trimmeris”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču