×

WAHL 5 Star Hero trimmeris

105,68 €

Profesionāls vada trimmeris

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 105 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 105 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 1,05 € .


Apraksts

Mazs, bet jaudīgs – šādi WAHL iepazīstina ar savu unikālo Wahl Hero 5 STAR bārberu sērijas trimmeri. Modelis ir lieliski piemērots smalkām rokām un iepriecinās ikvienu ar savu precizitāti un veiktspēju.

Wahl Hero modelim ir nenoņemams T-veida naža bloks, kura platums ir 35 mm. Rūpnīcas iestatījums nodrošina minimālo griešanas augstumu 0,4 mm, nodrošinot precīzu matu griezuma kontroli. Tomēr komplektā ietilpst arī īpašs instruments, kas ļauj regulēt griešanas augstumu līdz nullei. T-veida nazis ļauj viegli piekļūt sarežģītām vietām temporālajā (pie auss) un pakauša zonā, nodrošinot precīzu griešanu bez papildus piepūles. Ir svarīgi atzīmēt, ka nazis ir izgatavots no augstas kvalitātes oglekļa tērauda, izmantojot patentētu augstas precizitātes slīpēšanas tehnoloģiju. Regulāri eļļojot, šis nazis kalpos Jums īpaši ilgu laiku, saglabājot savu asumu un precizitāti.

Wahl Hero lepojas ar augstas veiktspējas 5000 apgr./min rotējošo motoru, kas ir rūpīgi izstrādāts pastāvīgai, nepārtrauktai darbībai pat stingras ikdienas lietošanas laikā. Izmantojot šo uzticamo motoru, kas ir Jūsu rīcībā, Jūs varat droši un viegli veikt savu darbu, zinot, ka tas ir izveidots tā, lai bez piepūles tiktu galā ar Jūsu ikdienas uzdevumu prasībām.

Barošana: Tīkls

Motors: Rotora (DC), 5000 apgr./min.

Griešanas augstums (bez uzlikām): Neregulējams (0.4 mm)

Asmens platums: 35 mm

Strāvas vads: 2.4 m

Svars: ~100 g (bez vada)

Komplektā: 3 uzlikas – #½ (1½ mm), #1 (3 mm), #1½ (4½ mm), instruments nažu regulācijai uz “nulli”, otiņa tīrīšanai, eļļa, asmens aizsargs.

Produkta Detaļas
WAHL
08991-716
32 gab.
Jauns

Produkta info

InstrumentiTrimmeri
Mašīnītes barošanaTīkla
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “WAHL 5 Star Hero trimmeris”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču