×

Depil OK Roll-On vasks depilācijai

2,12 €

Uzsildāmais vasks ar veltnīša veida aplikatoru (13 dažādi veidi), 100ml

Vaska tips

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 2 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 2 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,02 € .


Apraksts

Uzsildāmais vasks ar veltnīša veida aplikatoru. Istabas temperatūrā vaskam piemīt puscieta konsistence, taču tas viegli uzsildās sildītājos. To sastāvs (darvas) dod tiem struktūru, kas turas uz mata, bet neizžūst. Lietojiet kopā ar speciāliem depilācijas papīriņiem.

Lietošanas instrukcija: Sasildiet vaska kārtridžu speciālā sildītājā. Vaska sildīšanas laiks: 20-30 min. Kad vasks ir sasilis, var sākt depilācijas procesu. Novelciet apmēram 15 cm garu vaska līniju matu augšanas virzienā, uzreiz uzlieciet virsū depilācija papīru, noglaudiet to ar roku matu augšanas virzienā. Paņemiet depilācijas papīriņu aiz viena gala un ar strauju kustību paralēli ādai noraujiet pret matu augšanas virzienu. Varat izmantot vienu depilācijas papīriņu vairākas reizes, kamēr viss vasks ir noņemts un kamēr uz tā ir brīvas vietas. Turpiniet depilāciju, kamēr vēlamā zona ir pilnībā apstrādāta. Derīguma termiņš 12 mēneši.

Labāka rezultāta sasniegšanai rekomendējam izmantot pirms un pēc-depilācijas līdzekļus depilācijas procesa atvieglošanai, vaska palieku un apsārtuma noņemšanai, ieaugušu matiņu novēršanai kā arī citus depilācijas līdzekļus.

Tilpums: 100 ml
 

Naturāls vasks (NATURAL) pielietojams sejas un ķermeņa depilācijai. Domāts normālam ādas tipam.

SPA vasks satur divus ļoti svarīgus dabīgus komponentus: ēteriskās eļļas ar atslābinošiem, nomierinošiem ekstraktiem un jūras zāļu ekstraktu ar atjaunojošo efektu.

Mentola vasks (MENTA) sevī iekļauj tējas koka eļļas, kas ir pazīstamas ar attīrošām īpašībām, kas iznīcina folikula infekciju pēc mata novēršanas.

Rozā vasks (ROSA) satur titāna dioksīdu, kas piešķir tam īpašu elastību.

Ziloņkaula vasks (MARFIN) satur titāna dioksīdu, kas piešķir tam īpašu elastību.

Piena vasks (MILK), kas satur piena proteīnus. Domāts īpaši jūtīgai ādai. Patīkama piena krāsa un smarža.

Burkāns, Oranžs (CAROTENO). Vasks satur burkānu eļļu ar keratīnu, kas baro un aizsargā ādu, jo satur A vitamīnu. Šis vasks ir bagātināts ar E vitamīnu, kas pasargā ādu no negatīvas saules iedarbības.

Mokka vasks (MOKA). Mokka vasks ar patīkamu kafijas aromātu. Īpaši piemērots nogurušai ādai. Piešķir ādai dzīvības spēku.

Jūras zāles vasks (NEGRO). Vasks no jūras zālēm. Piemērots visiem ādas tipiem. Atvieglina matu folikulu izkļūšanu no porām.

Šokolāde ar zeltu (CHOCOGOLD). Šokolādes vērtīgās īpašības ir zināmas jau tūkstošiem gadu. Tā tonizējošās un mitrinošās īpašības nostiprina zelta remineralizējošās īpašības, nodrošinot maksimālu ādas elastību.

Kanēļa vasks (CANELA). Ļoti plastisks vasks, kas neizraisa ādas kairinājumu, neatstāj nolauztus matiņus un viegli tiek galā ar jebkura garuma, biezuma matiņiem gan uz sejas, gan arī uz ķermeņa.

Aloe Vera vasks (ALOE VERA). Gēlveida vasks, kas nodrošina perfektu saķeri, pat ar īsiem matiņiem. Atstāj ādu mitrinātu un ar komforta sajūtu.

Produkta Detaļas
Depil OK
310104
17 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsVaski depilācijai
SastāvdaļasAr keratīnu
Ar tējkoka eļļu
Ar vitamīniem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Depil OK Roll-On vasks depilācijai”


.png .jpg .gif

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču