×

Matrix Total Results Mega Sleek Iron Smoother termo-līdzeklis

16,36 €

Izsmidzināms līdzeklis karstuma aizsardzībai nepakļāvīgiem matiem, 250ml

Nav pieejams
Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 16 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 16 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,16 € .


Apraksts

Veidojot stilu ar gludekli vai lokšķēri, tas skaidri mata matu struktūru, izžūstot un ievainojot. Lai novērstu mitruma izkrišanu no matu līnijas temperatūras ietekmē, eksperti iesaka matus apstrādāt ar aizsarglīdzekļiem. Mega Sleek Iron Smoother sprejs tiek uzskatīts par īpaši efektīvu un iedarbīgu. Revolucionārā jaunā spreja formula tika izstrādāta īpaši, lai aizsargātu matus karstās veidošanas laikā.

Kopā ar Total Results Mega Sleek Iron Smooth spreju, Jūsu mati būs pasargāti karstās veidošanas laikā, pie temperatūrām līdz 204°C. Papildus aizsargājošajam efektam sprejam ir arī fiksējošs efekts, kas liks Jūsu matiem izskatīties labi koptiem un ļaus saglabāt to izskatu daudz ilgāk kā tradicionālie spreji.

Lietošana: Vienmērīgi izsmidzināt spreju uz sausiem matiem, šķipsnu pa šķipsnai, un iztaisnot matus no saknītēm līdz pat matu galiņiem.

Tilpums: 300ml

Produkta Detaļas
MATRIX
6235633
Jauns

Produkta info

Produkta tipsSpreji
Fiksācijas līmenisVieglas fiksācijas
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Matrix Total Results Mega Sleek Iron Smoother termo-līdzeklis”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču