×

Insight Incolor eļļa galvas ādai

12,69 €

Līdzeklis galvas ādas aizsardzībai pirms procedūrām, 150ml

Išparduota
Add to Wishlist

redeem
By buying this product you can collect up to 12 loyalty points . Your cart will contain total 12 points that can be converted into a voucher of 0,12 € .


apibūdinimas

Insight Incolor ādu aizsargājoša eļļa, atrisinās visbiežāk sastopamās jūtīgas galvas ādas problēmas, kas rodas reakcijā ar matu krāsām, pārvēršot ādu sarkanā un iekaisušā traģēdijā. Produkts ir veidots, lai efektīvi apkarotu šīs problēmas ar savām antioksidantu un pret iekaisuma īpašībām. Izmanto tieši pirms matu krāsošanas, pievienojot 3-4 pilienus krāsai vai arī uzklājot nelielu daudzumu tieši uz ādas.

Šī ādu aizsargājošā eļļa izveidos barjeru uz ādas virsmas, pasargājot to no krāsas negatīvās ietekmes, novēršot apsārtumu, kairinājumu un niezi. Pie reizes arī novērš ādas krāsošanos. Formulas sastāvā ir dabīgā kaņepju eļļa, kurai piemīt barojošas, mitrinošas un atjaunojošas īpašības. Incolor Dermal Protector ir produkts, kas pasargās Jūs no nevēlamiem un nepatīkamiem pārsteigumiem.

Lietošana: Jūs varat pievienot 3-4 pilienus tehniskajiem produktiem pirms lietošanas vai uzklājiet tieši uz ādas pirms procedūras. Tas ir ļoti viegli noskalojams.

Tilpums: 150ml

Produkto aprašymas
INSIGHT
INC090
Nauja

Duomenų lapas

Produkto tipasAliejai
TikslasGalvos odai
Jautriai galvos odai
Raminantis
Plaukų tipas/būklėChemiškai apdorotiems plaukams
Dažytiems plaukams
Šviesintiems plaukams
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Insight Incolor eļļa galvas ādai”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Susiję produktai

Pridėkite dovanų maišelį!

Prisijungti

Megamenu

My Wishlist0

Your cart

There are no more items in your cart