×

Insight Daily Use šampūns (400ml)

11,49 €

Tonizējošs šampūns ikdienas lietošanai, 400ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 11 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 11 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,11 € .


Apraksts

Iegādājieties sev brīnišķīgu dāvanu mazas enerģijas pudelītes formā, Insight Daily Use šampūna pudelītes formā. Tā ir ideāli piemērota visiem matu tipiem, pat krāsotiem matiem. Šampūns ir delikāts gan uz matiem, gan arī uz krāsas, neizskalojot to Mitrinošais efekts palīdzēs uzturēt mitruma līdzsvaru matos, palīdzot tiem izskatīties veselīgiem un stipriem. Veselīgi, mitrināti, gludi un spīdīgi mati nav neaizsniedzams sapnis ar šo šampūnu.

Šampūna formula ir maiga galvas ādai un pat novērš kairinājumu un apsārtumu, vienlaicīgi arī stiprinot matus. Mitrinošais efekts novērsīs sausu un trauslu matu parādīšanos. Šī enerģētiskā formula uzlabo matu stāvokli pēc katras lietošanas reizes, sākot jau ar pirmo. Padariet savus matus maigus, gludus un viegli kopjamus. Esiet savā labākajā formā un ļaujiet saviem matiem arī būt to labākajā formā. Tas viss ir iespējams ar Insight Daily Use šampūnu.

Lietošana: Uzklāt šampūnu uz mitriem matiem, vienmērīgi to izplatīt visā matu garumā. Rūpīgi noskalot. Pāriet pie Insight Daily Use kondicioniera.

Tilpums: 400ml

Produkta Detaļas
INSIGHT
IDU037
16 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsŠampūni
Pēc iedarbībasMitrināšanai
Mīkstina matus
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisVisiem matu tipiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Insight Daily Use šampūns (400ml)”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču