×

Insight Incolor Anti-Yellow šampūns (900ml)

21,32 €

Šampūns pret dzelteno toni gaišiem un sirmiem matiem, 900ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 21 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 21 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,21 € .


Apraksts

Saskaņā ar statistiku, 70% gaišo matu īpašnieki saskaras ar tādu problēmu kā nevēlamu dzelteno apakštoņu parādīšanos matos. Galu galā matu krāsošana un balināšana ir tikai pirmais  solis, lai iegūt savu perfekto blondo matu toni. Lai saglabātu skaisto matu toni, bez jebkādiem dzeltenajiem apakštoņiem, nepieciešams pareizi parūpēties par matiem. Insight Anti-Yellow šampūns būs ideāli piemērot gan dabīgiem, gan arī krāsotiem gaišiem matiem. Formula ir bagātināta ar vērtīgām dabīgām sastāvdaļām: kumelīšu ekstraktu, citronu un medu. Šīs sastāvdaļas veicina intensīvu matu mitrināšanu un barošanu, kā arī nodrošinās matu aizsardzību no bojājumiem un dzelteno toņu parādīšanās.

Šampūna sastāvā nav iekļauti sulfāti un parabēni, kas var negatīvi ietekmēt matu veselību un izskatu. Kontaktā ar ūdeni, šampūns veido biezas putas, kas rūpīgi un maigi attīra matus, atstājot svaigu sajūtu vēl ilgu laiku. Insight Anti-Yellow šampūns neizžāvēs matus un galvas ādu. Jau pēc pirmās lietošanas reizes pazudīs dzeltenie apakštoņu un Jūsu mati iegūs skaistu spīdumu un krāsu.

Lietošana: Uzklāt šampūnu uz mitriem matiem. Rūpīgi izskalot. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru. Izmantot līdz brīdim, kad problēmas ar matu toni ir pazudušas. Pēc tam izmantot šampūnu vienreiz nedēļā, pārmaiņus ar regulāru šampūnu.

Tilpums: 900ml

Produkta Detaļas
INSIGHT
IDA049
6 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsŠampūni
Pēc iedarbībasKrāsas noturībai
Mīkstina matus
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisBalinātiem matiem
Blondiem matiem
Krāsotiem matiem
Normāliem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Insight Incolor Anti-Yellow šampūns (900ml)”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču