×

Wella Professionals Blondor Multi Blonde balinošais pulveris (400g)

41,00 €

Balinošais pulveris līdz 7 līmeņiem, 400g

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 41 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 41 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,41 € .


Apraksts

Ir ļoti grūti atrast uzticamus produktus, lai sasniegtu tieši Jums piemēroto blondo toni. Ar Wella Professional Blondor Multi Blonde balinošo pulveri žilbinoši un ilgstoši rezultāti ir garantēti. Burvīgas blondas krāsas sasniegšanas nekad nav bijusi vieglāka kā tagad. Šis burvīgais pulveris izmanto skābekļa spēku, lai nodrošinātu vienmērīgu balināšanu.

Pateicoties uzlabotajai Tri-Lightening tehnoloģijai, kas satur anti-dzeltenās molekulas, mati iegūs perfektu blondu toni bez papildus dzeltenajiem toņiem. Pateicoties krēmveida konsistencei, eļļas bāzei un aktīvajām sastāvdaļām (mitruma izturīgi lipīdi), matu balināšana būs viegla un ērta, un mati būs pasargāti no papildus bojāšanās un to struktūra ir pasargāta no balināšanas negatīvās ietekmes.

Lietošana: Metāla traukā sajaukt balinošo pulveri kopā ar Welloxon Perfect 6%, 9% vai 12% vai ar Color Touch emulsiju 1.9% vai 4%. Jaukšanas attiecība ir 1:1.5 līdz 1:2 (nekad 1:1). Lietojot formulu uz matu saknēm, nelietot Welloxon emulsiju augstāku par 6%.

Uzklāt maisījumu uz nemazgātiem matiem. Ekspozīcijas laiks ir atkarīgs no matu stāvokļa. Pārbaudiet rezultātus ik pēc 5-10 minūtēm. Maksimālais ekspozīcijas laiks nedrīkst pārsniegt 50 minūtes. Matu pamata balināšanai uzklāt maisījumu sākot ar matu vidusdaļu un līdz pat matu galiņiem, matu saknes atstāt kā pēdējās. Noskalot matus ar siltu ūdeni un izmazgāt ar šampūnu. Uzklāt Wella Blondor Seal & Care losjonu krāsas aizsardzībai un spīdumam.

Tilpums: 400g

Produkta Detaļas
Wella
81163210
8 gab.
Jauns
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Wella Professionals Blondor Multi Blonde balinošais pulveris (400g)”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču