×

Kadus Professional Blondes Unlimited balinošais pulveris

29,33 €

Balinošais pulveris, 400g

Nav pieejams
Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 29 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 29 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,29 € .


Apraksts

Dibināts 20. gadsimta vidū, Kadus Professional ir viens no vadošajiem līderiem profesionālu matu kopšanas līdzekļu ražošanā. Izmēģinot jebkuru no šīs firmas produktiem, Jūs nekad nevēlēsities atgriezties pie iepriekš izmantotajiem. Šis zīmola piedāvā tikai augstāko kvalitāti, vislabāko efektivitāti un praktisku pielietojumu. Neatkarīgi no tā, kuru produktu Jūs izvēlaties, ar Kadus varat būt droši, ka iegūsiet vēlamo efektu gan mājas apstākļos, gan arī salonā.

Kadus Blondes Unlimited balinošais pulveris ir unikāls pulveris kas ļaus Jums izveidot unikālu izskatu, ko citi vēl nav redzējuši, vai arī vismaz tādu, ko var redzēt ļoti reti. Balinošais pulveris būs ideāli piemērots brīvroku tehnikām, kur nav nepieciešams izmantot foliju. Pateicoties pulvera formulai, to ir viegli sajaukt ar oksidantu, iegūstot vienmērīgu maisījumu. Savukārt šī maisījuma priekšrocība būs tā, ka tas tik ātri neizžūs, tas netecēs nost no matiem, to ir viegli uzklāt uz katru šķipsniņu, ļaujot maisījuma maģijai iedarboties un izveidot perfekto izskatu tieši Jums.

Lietošana: Atkarībā no vēlamā balinošā efekta un maisījuma konsistences, sajaukt Blondes Unlimited pulveri kopā ar oksidantu no šīs pašas sērijas. Jaukšanas proporcija ir no 1:1 līdz 1:3. Ieteicamā proporcija visvienkāršākajai un efektīvākajai lietošanai ir 1:2.

Tilpums: 400g

Produkta Detaļas
Kadus
81612261
Jauns

Produkta info

Produkta tipsBalinātāji
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Kadus Professional Blondes Unlimited balinošais pulveris”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču