×

Alter Ego Hasty Too Headged teksturējošs krēms

9,70 €
Teksturējošs krēms matu veidošanai, 150ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 9 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 9 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,09 € .


Apraksts

Alter Ego Hasty Too Headged teksturējošais krēms būs ideāls papildinājums jebkuram profesionālim skaistumkopšanas salonā un arī amatieriem savas mājas komfortā. Šis krēms ne tikai palīdzēs sasniegt vēlamo matu formu, bet tas arī palīdzēs izcelt atsevišķas matu šķipsnas un lokas.

Krēms viegli uzklājas uz matiem, nepadarot tos lipīgus un taukainus. Tas nodrošina termo-aizsardzību matiem sākot no fēna un līdz pat arī karstajiem ruļļiem. Pasargā matus arī no mehāniskajiem bojājumiem, sliktas kvalitātes matu sukām un nevērīgu apiešanos ar matiem.

Šis produkts nenosver matus uz leju, padara tos spīdīgākus, elastīgākus un optimāli mitrinātus. Katrs matiņš kļūst blīvāks, veselīgāks un izskatās vienkārši lieliski.

Lietošana: Uzklāt uz mitriem matiem elastīgai kontrolei un ļaut matiem izžūt dabīgi vai izžāvēt ar fēnu. Uzklāt uz sausiem matiem, lai akcentētu to kustību.

Tilpums: 150ml

Produkta Detaļas
4165
5 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsKrēmi
Fiksācijas līmenisVidējas fiksācijas
Pēc iedarbībasApjomam
Neatstāj pēdas
Nenoslogo matus
Nesalipina matus
Matu tips/stāvoklisVisiem matu tipiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Alter Ego Hasty Too Headged teksturējošs krēms”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču