×

CHI Luxury Black Seed Oil atjaunojoša maska

17,36 € 13,89 €
Pasteidzieties! Akcija beidzas
Dienas St Min Sek
Atjaunojoša maska ar ķimeņu sēklu eļļu, 148ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 13 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 13 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,13 € .


Apraksts

CHI Black Seed Oil atjaunojošā maska palīdzēs atjaunot bojātus un nogurušus matus, piepildot tos ar veselīgu spožumu un stiprumu. Unikālā formula ir bagātināta ar dabīgām matu kopjošām sastāvdaļām, kas nodrošinās tikai vislabāko rezultātu.

Maskai ir maiga tekstūra, kas ietver katru matiņus, piesātinot tos ar barības vielām, aktīvi mitrinot un barojot. Melno ķimeņu sēklu eļļa ir bagāta ar vitamīniem, omega-6 taukskābēm, mikroelementiem, tanīniem un fitosterīniem. Tie stiprina matu folikulu, novērš matu sausumu un trauslumu, novērš matu galiņu šķelšanos, atjauno bojātās amtu struktūrās, kā arī cīnās ar blaugznām un sirmu matiņu parādīšanos. Regulāras lietošanas rezultātā mati kļūs elastīgāki, spīdīgāki, gludāki un zīdaināki.

Lietošana: Pēc matu izmazgāšanas ar šampūnu, izspiest lieko ūdeni un uzklāt masku, sākot no matu vidusdaļas uz matu galiņiem. Vienmērīgi izplatīt un atstāt uz 5-10 minūtēm un noskalot. Atkārtot pēc vajadzības.

Tilpums: 148ml

Produkta Detaļas
CHI
CHILM5
13 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsMaskas
Pēc iedarbībasAtjaunošanai
Barojošs
Mitrināšanai
Mīkstina matus
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisVisiem matu tipiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “CHI Luxury Black Seed Oil atjaunojoša maska”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču