×

Kadus Professional Dramatize It matu putas (500ml)

15,69 € 12,55 €
Pasteidzieties! Akcija beidzas
Dienas St Min Sek

Putas apjomam ar īpaši stipru fiksāciju, 500ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 12 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 12 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,12 € .


Apraksts

Perfektas frizūras noslēpums neslēpjas tikai tā radītāja prasmēs, taču tas ir arī atkarīgs no pareizā matu veidošanas produkta izvēles. Tomēr pats galvenais ir nebaidīties eksperimentēt un parādīt savu iztēli, ļaujiet sev būt impulsīviem. Ar Kadus Dramatize It putām Jūs varat iegūt to visu, bez jebkādām raizēm par laikapstākļiem, vēju vai lietu. Ar šīm putām Jūs varat būt perfektās matu frizūras laimīgais īpašnieks.

Formulas sastāvā ir dabīgais vasks, kas palīdz nofiksēt matus to vēlamajā virzienā, taču tai pat laikā arī nodrošina to, ka mati būs gaisīgi un brīvi. Patentētā Mousse Expand tehnoloģija ļauj putām viegli pārklāt Jūsu matus, nemaz nenosverot tos un nepadarot netīrus. Vitamīni un pievienotais zīds padarīs matus veselīgi spīdīgus un apjomīgus, mati izskatīsies pēc iespējas dabiskāki un dzīvīgāki. Kadus Professional Dramatize It – garantija, kas nepieciešama ideālas frizūras fiksācijai visas dienas garumā.

Lietošana: Pirms lietošanas sakratīt. Uzklāt nelielu daudzumu uz plaukstām un tad iestrādāt uz ar dvieli izžāvētiem matiem. Izžāvēt ar fēnu vai ieveidot matus kā parasti.

Tilpums: 500ml

Produkta Detaļas
Kadus
81591065
6 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsPutas
Fiksācijas līmenisĻoti stipras fiksācijas
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Kadus Professional Dramatize It matu putas (500ml)”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču