×

Wella Professionals EIMI Sculpt Force želeja (125ml)

17,50 €

Ļoti stipras fiksācijas želeja, 125ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 17 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 17 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,17 € .


Apraksts

Jebkāds matu sakārtojums, jebkurā laikā. Tas viss ir iespējams ar Wella EIMI Sculpt Force želeju. Ikdienas matu veidošana nekad nav bijusi vieglāka kā tagad. Moderni un absolūti graujoši matu sakārtojumi ar vienas rokas vēzienu! Kur Jūs to vēl redzēsiet? Šī ekstra stiprā želeja ļauj Jums aizmirst par jebkādiem stila ierobežojumiem. Iegūstiet frizūru, kāda Jums momentā ir nepieciešamam sākot no vienkāršas ikdienas līdz pat sarežģītai ballīšu frizūrai. Jūsu iztēle ir Jūsu robeža!

Šī želeja sastāv no ātri žūstošas formulas, kas satur karnaubas vasku, kas savukārt nodrošina spēcīgu, taču elastīgu fiksāciju. Formulai pievienotie UV filtri palīdz aizsargāt matus no kaitīgajiem saules stariem.

Fiksācijas pakāpe: 4

Lietošana: Izspiest nelielu daudzumu uz plaukstām un uzreiz ieveidot savus matus, uzklāt uz sausiem matiem. Lai izveidotu tekstūrētu vai mitru efektu, uzklāt želeju uz mitriem matiem un ļaut tiem nožūt dabīgā ceļā.

Tilpums: 125ml

Produkta Detaļas
Wella
81511727
3 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsŽelejas
Fiksācijas līmenisĻoti stipras fiksācijas
Pēc iedarbībasNenoslogo matus
Nesalipina matus
Matu tips/stāvoklisVisiem matu tipiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Wella Professionals EIMI Sculpt Force želeja (125ml)”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču