×

Artego Good Society 10 Glee & Beauty sprejs

9,36 €

Daudzfunkcionāls sprejs, 150ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 9 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 9 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,09 € .


Apraksts

Artego Glee & Beauty nenoskalojams sprejs ar vieglu tekstūru, kas ir bagātīgs ar funkcionālām sastāvdaļām. Neaizvietojams salona biedrs kā palīgs visos tehniskajos pakalpojumos un pozitīvisma vairošanai, pateicoties tā patīkamajam aromātam. Praktisks, vienmēr būtu pa rokai. Sprejs rada tūlītēju labsajūtu matiem, ieteicams lietot vairākas reizes dienā.

GLEE & BEAUTY –satur virkni produktu, kas spēj maksimāli uzlabot labsajūtu gan salonā, gan arī mājās, ieteicams lietot katru dienu vai vairākas reizes dienā. Mati, galvas āda un gars ir iesaistīti šīs līnijas kopšanas rezultātos, kas, pateicoties šiem daudzajiem ieguvumiem, var palīdzēt Jums izveidot nebeidzamu stāstu.

SASTĀVDAĻAS:

  • FITOKERAMĪDI: No saulespuķēm iegūti glikolipīdi un botāniskie fosfolipīdi. Krāsas bioloģiskā aizsardzība pret atmosfēras piesārņotājiem (pilsētas aizsardzība), pateicoties lielākai kapilāru kutikulu kohēzijai ar mazāku krāsas izbalēšanu un pastiprinātu matu mitrināšanu.
  • PASTIPRINĀTA HIALURONSKĀBE: Pastiprina matu mitrināšanu. 7in1 aktīvās sastāvdaļas ar mitrinošu, pret pūkošanos, pret piesārņojumu iedarbību; tas piešķir matiem dabisku apjomu, izturību, spīdumu un maigumu.
  • CEOLĪTS: Termins, kas burtiski tulkots nozīmē "karsts vai verdošs akmens". Tas ir vulkānisks minerāls, kas iegūts no verdošas lavas un no jūras iesāļā ūdens. Tas satur Uguns enerģiju, Ūdens svaigumu un Zemes minerālu sastāvdaļas. Pateicoties tā detoksikācijas īpašībām, tas spēj absorbēt toksīnus un smagos metālus, tos notverot un izvadot. Ideāli piemērots kā līdzeklis pret piesārņojumu.
  • AMARANTA EKSTRAKTS: Sens augs, kas satur matiem labvēlīgas aminoskābes. Nesatur ĢMO un dabiski nesatur glutēnu, tmi ir stiprinoša iedarbība, kas ļauj labāk noturēt matu frizūru. Šajā senajā augā esošās aminoskābes garantē matu struktūras integritāti, kas izskatās biezāka, ar brīvāku kustību. Mati ir veselīgāki, spīdīgāki un aizsargāti no atmosfēras iedarbības.
  • WASABIA JAPONICA: Garantē lielāku krāsas stabilitāti un aizsargā matu krāsu no degradācijas un brīvajiem radikāļiem (aizsardzība pret krāsas izbalēšanu). Dabiski bagāts ar melanīnu, kas neitralizē negatīvo zilās gaismas efektu un novērš oksidatīvo stresu.
  • PANTENOLS UN GLICERĪNS: Sastāvdaļas ar izteiktām mitrinošām, atjaunojošām un nomierinošām īpašībām.
  • TĒJAS KOKA EĻĻA: Ar attīrošām īpašībām uzlabo galvas ādas un matu veselību. Tam ir pretiekaisuma un specifiska antibakteriāla iedarbība uz ādu, tā attīra matu sīpolu no blaugznām un piesārņotājiem.
  • PIPARMĪTU ĒTERISKĀ EĻĻA: Piešķir ādai svaigumu, tonusu un mitrināšanu, kā arī palīdz stiprināt saknītes un attīrīt poras.
  • ROZEMARĪNA ĒTERISKĀ EĻĻA: Tā ir uzmundrinoša eļļa, kas bagāta ar antioksidantiem, kas palīdz novērst priekšlaicīgu novecošanos un matu izkrišanu.

Lietošana: Izsmidzināt uz ar dvieli nosusinātiem matiem. Izsmidzināts uz sausiem matiem sprejs viegli mitrina matus un uzlabo to atšķetināšanu. Nenoskalot.

Tilpums: 150ml

Produkta Detaļas
Artego
0165915
46 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsSpreji
Pēc iedarbībasAntioksidanti
Apjomam
Barojošs
Matu galiņiem
Matu stiprināšanai
Mitrināšanai
Mīkstina matus
Pret pūkošanos/statisko elektrību
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisBalinātiem matiem
Bojātiem matiem
Krāsotiem matiem
Lokainiem matiem
Matiem ar blaugznām
Nepaklausīgiem (rupjiem) matiem
Normāliem matiem
Plāniem matiem
Sausiem matiem
Sirmiem (nobriedušiem) matiem
Taisniem matiem
Taukainiem matiem
Trausliem (vājiem) matiem
Visiem matu tipiem
Īsiem matiem
Ķīmiski apstrādātiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Artego Good Society 10 Glee & Beauty sprejs”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču