×

Sebastian Professional Shine Define sprejs

23,69 €

Elastīgs sprejs matu spīdumam, 200ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 23 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 23 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,23 € .


Apraksts

Sebastian Professional Shine Define sprejs karstajai matu veidošanai un spīdumam – profesionāls sprejs elastīgu un dabīgu frizūru ieveidošanai, piešķir matiem nepārspējamu spīdumu.

Sebastian Professional Shine Define ir ātri žūstošs bez gāzes sprejs, kas lieliski nofiksēs gan greznas frizūras, gan arī vienkāršus ikdienas matu sakārtojumus, taču tai pat laikā tas arī parūpēsies par matiem. Formulas sastāvā ir mitrinošas un atjaunojošas sastāvdaļas, kas nodrošinās optimālo uzturvielu līmeni un atbalstu visas dienas garumā.

Sprejs lieliski pasargās matus no augstu temperatūru negatīvās ietekmes matu veidošanas laikā – fēni, lokšķēres, taisnotāji – nekas vairs nespēs atņemt Jūsu matu skaistumu.

Lietošana: Izsmidzināt uz sausiem matiem pirms matu veidošanas ar karstajiem instrumentiem. Izsmidzināt uz jebkuras frizūras, lai iegūtu elastīgu fiksāciju un burvīgu spīdumu. Fiksāciju var regulēt ar spreja izsmidzināšanu pa slāņiem.

Tilpums: 200ml

Produkta Detaļas
81127264
4 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsSpreji
Fiksācijas līmenisElastīgas fiksācijas
Pēc iedarbības
Neatstāj pēdas
Nenoslogo matus
Nesalipina matus
Spīdumam
Ātri nožūst
Matu tips/stāvoklisVisiem matu tipiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Sebastian Professional Shine Define sprejs”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču