×

Lisap Milano Re.Touch tonējošs sprejs

8,60 €

Tonējošs piesakņu sprejs, 75ml

Tonis

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 8 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 8 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,08 € .


Apraksts

Lisap Re.Touch tonējošais sprejs īslaicīgai matu saknīšu ietonēšanai ar tūlītēju kosmētisko efektu. Paredzēts ataugušu saknīšu tonēšanai un sirmu matu maskēšanai periodā starp matu krāsošanas reizēm. Lēti un ērti sievietēm, kuras tiecas pēc nevainojamas matu krāsas, bet kurām ir ierobežots laiks un budžets, lai apmeklētu salonu biežāk nekā reizi mēnesī. Sprejs ātri izžūst un nofiksē krāsas pigmentus, tāpēc to var lietot tieši pirms iziešanas no mājas. Viegli izmazgājams ar parastajiem šampūniem. Satur vieglus pigmentus, kas nebojā, neuzkrājas un nenoslogo matus. Pateicoties virziena dozatoram, spreju var uzklāt plānā un vienmērīgā kārtā. Viegls un ērti lietojams mājās, un, pateicoties kompaktajam iepakojumam, Jūs vienmēr varat to paņemt līdzi!

Lietošana: Pirms lietošanas kārtīgi sakratīt. Izsmidzināt ar maigām kustībām no aptuveni 15 cm attāluma uz izvēlētajām matu zonām. Censties turēt pudeli vertikāli. Neizsmidzināt pārāk daudz. Ļaut nožūt pāris sekundes.

Tilpums: 75ml

Produkta Detaļas
Lisap Milano
400120B
8 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsSpreji
Tonējošie līdzekļi
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Lisap Milano Re.Touch tonējošs sprejs”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču