×

Schwarzkopf Professional Bonacure Q10+ Time Restore maska (200ml)

15,60 € 12,48 €
Pasteidzieties! Akcija beidzas
Dienas St Min Sek

Māla maska nobriedušiem matiem, 200ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 12 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 12 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,12 € .


Apraksts

Katrs matiņš ir veidots no 95% keratīna un katru gadu samazināt saražotais dabīgais keratīns. Tāpēc paliekot vecākiem, mati var kļūt vāji, trausli un sausi, tiem ir nepieciešama īpaša aprūpe. Pievienojiet šim kokteilim nobriedušus matus, kuriem ir nepieciešama intensīva mitrināšana, un tagad Jums noteikti būs nepieciešams kaut kas ļoti īpašs, lai parūpētos par saviem matiem.

Schwarzkopf Professional Bonacure Clean Q10+ Time Restore māla maska ir atjaunojoša matu procedūra, kas īpaši izstrādāta, lai atjaunotu nobriedušus matus, kas cieš no mitruma un izturības trūkuma.

Jaunā, vegāniskā formula palīdz Jums uzreiz iegūt maigus, spīdīgus matus ar uzlabotu izturību. Bagātināts ar koenzīmu Q10+, tas iekļūst matu saknēs, lai stimulētu būtiskā keratīna aktīvu veidošanos, radot veselīgākus, spīdīgākus matus. Tā mālam līdzīgā tekstūra palīdz atvērt galvas ādas aizsprostotās poras, vienlaikus pasargājot to no ārējiem agresoriem, kas citādi var izraisīt galvas ādas kairinājumu. Mati paliek maigāki līdz 48 stundām ar uzlabotu elastību.

Nākamās paaudzes tīras un progresīvas tehnoloģijas ar jauno Vegan Care kompleksu: Vegan Keratin un Cell Equalizer tehnoloģijas kopā ar ādu kopjošajām sastāvdaļam garantē veselīgus, skaistus matus pilnīgi visiem matu tipiem.
Jaunā 100% vegānā profesionālā formula, nesatur sulfātus, silikonus, parabēnus, minerāleļļas, ftalātus, mikroplastmasu un mākslīgās krāsvielas, ar augstu bioloģiskās noārdīšanās līmeni, biodegradējama.
Tīrs no iekšpuses un ārpuses: jaunais iepakojums ir draudzīgs planētai, pilnībā pārstrādājams un izgatavots no līdz pat 97% pārstrādātas plastmasas.

Lietošana: Uzklāt masku uz iepriekš izmazgātiem un ar dvieli apžāvētiem matiem, sākot no matu vidus līdz pat galiņiem. Atstāt uz 5-10 minūtēm un tad rūpīgi izskalot. Izmantot 1-2 reizes nedēļā.

Tilpums: 200ml

Produkta Detaļas
HP26510
11 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsMaskas
SastāvdaļasBez SLS/SLES sulfātiem
Bez parabēniem
Bez silikoniem
Matu tips/stāvoklisSirmiem (nobriedušiem) matiem
Trausliem (vājiem) matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Schwarzkopf Professional Bonacure Q10+ Time Restore maska (200ml)”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču