×

Fanola Wonder No Yellow šampūns (350ml)

14,74 €

Šampūns dzeltenā toņa neitralizācijai, 350ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 14 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 14 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,14 € .


Apraksts

Saule, piesārņojums, tehniskās procedūras un veidošanas līdzekļi var apdraudēt blondu matu spīdumu un to burvīgo toni, kas ar laiku var kļūt dzeltenīgs.

Fanola Wonder No Yellow šampūns neitralizē nevēlamos dzeltenos apakštoņus un veic tūlītēju tonējošu darbību neitrāliem un vēsiem akcentiem. Tā bagātinātā formula piešķir matiem papildus maigumu un spīdumu. Pēc produkta uzklāšanas blondie toņi no jauna atklāj savu krāšņumu un mati izskatās veselīgi un dzīvības pilni.

Pateicoties īpaši violetajam pigmentam, No Yellow šampūns novērš dzeltenos apakštoņus un atstāj blondus, balinātus vai sirmus matus spīdīgus un ar vēsu toni.

Lietošana: Uzklāt mitros matos, ieputot un vienmērīgi izplatīt visā matu garumā, atstāt iedarboties uz 3-7 minūtēm (atkarībā no vēlamā rezultāta). Rūpīgi izskalot.

Tilpums: 350ml

Produkta Detaļas
Fanola
1076205
25 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsŠampūni
SastāvdaļasBez parabēniem
Bez silikoniem
Pēc iedarbībasAizsardzībai
Atjaunošanai
Matu stiprināšanai
Mitrināšanai
Mīkstina matus
Pret dzelteno toni
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisBalinātiem matiem
Blondiem matiem
Krāsotiem matiem
Sirmiem (nobriedušiem) matiem
Sastāvdaļas

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Cocomphoacetate, Decyl Glucoside, Cocomidopropyl Betaine, Citric Acid, Parfum (Fragnance), Polyquaternium-7, Acid Violet 43, Polyacrylamidopropyltrimonium Chloride, Hydroxpropyltrimonium inulin, Guar Hydroxyprpyltrimonium Chloride, Dicaprylyl Carbonate, Triethylene Glycol, Benzyl Alcohol, Propylene Glycol, Penoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Sodium Chlorine, Methylcloroisothiazolinone Methylisothiazolione, Glycerin, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate, Tocopherol, Hylocereus undatus fruit extract, Potassium Sorbate.

Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Fanola Wonder No Yellow šampūns (350ml)”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču