×

Insight Sensitive kondicionieris

15,04 € 12,03 €
Pasteidzieties! Akcija beidzas
Dienas St Min Sek

Kondicionieris jūtīgai galvas ādai, 400ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 12 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 12 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,12 € .


Apraksts

Jūtīga āda. Dažreiz tā var Jūs tik ļoti tracināt, ka nezināt, ko ar sevi iesākt. Kopā ar Insight Sensitive produktu līniju, Jums nav jāuztraucas par kairinājumiem. Vismaz ne par āda kairinājumiem. Sensitive kondicionieris būs labākais partneris Sensitive šampūnam, tupinot šampūna iesākto. Tas maigi attīra matus un galvas ādu, iespiežoties  starp katru matiņu un padarot tos maigākus un gludākus. Jūsu mati būs vieglāk ķemmējami un ieveidojami, un efekts ilgs pietiekoši ilgi, lai pasargātu Jūs no asajiem ķemmes sariņiem.

Formula sastāv no organiska ķirbju ekstrakta, kas nomierina galvas ādu un nodrošina matu elastību, kā arī no organisku cidoniju ekstrakta, kam piemīt pret iekaisuma, nomierinošas un antioksidanta īpašības. Formula ir dermatoloģiski pārbaudīta uz jūtīgas ādas. Niķeļa tests <0.5 PPM.

Lietošana: Izmazgāt matus ar Insight Sensitive šampūnu. Uzklāt uz matiem nelielu daudzumu kondicioniera un atstāt uz 3 līdz 5 minūtēm. Rūpīgi noskalot.

Tilpums: 400ml

Produkta Detaļas
INSIGHT
ISE115
9 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsKondicionieri
Pēc iedarbībasAtjaunošanai
Jutīgai galvas ādai
Mīkstina matus
Matu tips/stāvoklisVisiem matu tipiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Insight Sensitive kondicionieris”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču