×

Moser CeraStyle White matu taisnotājs

42,64 €

Profesionāls matu taisnotājs

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 42 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 42 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,42 € .


Apraksts

Moser CeraStyle Pro modelis ir viens no tehnoloģiski vismodernākajiem profesionālās līnijas Style taisnotājiem no slavenā Vācu zīmola Moser. StyleLine taisnotājs ir paredzēts visprasīgākajiem cilvēkiem, kuri meklē profesionālus rezultātus gan salonā, gan arī savas mājas komfortā.

  • Karstumizturīgs korpuss. CeraStyle Pro modeļa korpuss ir izgatavots no karstumizturīgas plastmasas, kas padara to izturīgu pret augstām temperatūrām, un tā ārējā daļa karstuma ietekmē nav pakļauta deformācijai. Tas ļauj izmantot termiskos elementus, plates, ar augstu un ātru uzsilšanas spēju, ļaujot iegūt profesionālu rezultātu matu taisnošanas laikā.
  • PTC sildelementi. Jaunākie augstas veiktspējas sildelementi ar mazu enerģijas patēriņu var uzsilt līdz iestatītajai temperatūrai tikai 30 sekundēs un darbības laikā nodrošina maksimālo matus taisnojošo efektu. Turklāt Cera StylePro izmanto mehānismu, ko sauc par peldošajām platēm, kas nodrošina optimālu siltuma sadalījumu, pie matu taisnošanas un lokošanas.
  • Plašu keramiskais pārklājums nodrošina vienmērīgu siltuma sadali un samazina matu "dedzināšanas" risku to taisnošanas laikā.

Spriegums: 220-240v, 50/60 Hz

Jauda: 40 W

Informācijas sistēma: LED displejs

Kabeļa garums: 2.8 m

Temperatūras līmenis: Regulējams

Uzsilšanas laiks: 30 sek.

Darba temperatūra: 150°C - 230°C

Plates: 24x90 mm, keramikas pārklājums

Svars: 210g

Produkta Detaļas
Moser
4417-0051
18 gab.
Jauns

Produkta info

InstrumentiTaisnotāji
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Moser CeraStyle White matu taisnotājs”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču